Lunds universitet

Bli ambassadör för naturvetenskapen i Lund!

Här hittar du som är eller vill bli studentambassadör för Naturvetenskapliga fakulteten information som du kan behöva vid utbildningsmässor, skolbesök och andra ambassadörsuppdrag.

Uppdraget

Som studentambassadör bemannar du mässmontrar, håller seminarier, åker ut till skolor  för att berätta om våra naturvetenskapliga utbildningar, eller annat beroende på behov och ditt eget intresse. Verksamheten som studentambassadör får inte inkräkta på studierna - allt studentambassadörsarbete görs i mån av tid. Alla insatser du gör sker i samråd med fakultetskommunikatören Emelie Hilner.

Rekrytering

Rekrytering av nya studentambassadörer sker löpande. Om du är intresserad ska du skicka ditt CV och ett kort personligt brev till Emelie Hilner. Ambassadörskapet är ett arvoderat uppdrag och därmed finns det en del krav som måste uppfyllas för att du ska kunna genomföra ditt uppdrag på bästa sätt. Vi söker olika personligheter, men viktigast är att du tycker att naturvetenskap är kul, och att du vill sprida det budskapet.Vi vill dock gärna att du ska ha läst minst en till två terminer innan du söker.

Arvodering

Arvoderingen ser olika ut beroende på om det är en endagsaktivitet eller en flerdagsaktivitet med övernattning. Generellt gäller 120 kr/timme i max 8 timmar/dag (inkl. semesterersättning).

Biljetter, hotellbokningar och dylikt ordnas i samråd med fakulteten. I möjligaste mån bör olika rabattsystem utnyttjas. Vi ersätter alla kostnader för biljetter. Mer om de praktiska detaljerna finner du nedan. 

Formulär

Arvoderingsregler
Endagsformulär
Flerdygnsformulär
Utläggsformulär

 Kontakt

Emelie Hilner
Kommunikatör
Kansli N

Tel:
+46462224841

E-post:
emelie.hilner@science.lu.se


Uppdaterad:2013-11-05


Lunds universitet Box 117, 221 00 Lund. Telefon: 046-222 00 00